Viszonteladókat keresünk

Örömünkre szolgál, hogy érdeklődik termékeink értékesítése iránt, és szeretné, hogy minél több ember otthonába eljussanak minőségi termékeink, és ezáltal a tiszta víz!

Cégünk 2007 óta foglalkozik víztisztító rendszerek forgalmazásával! Fő termékeink a fordított ozmózisos víztisztítók, vízlágyító berendezések és klórszűrők. Legfontosabb célunk, hogy minden ügyfelünk maradéktalanul elégedett legyen, emiatt minden ügyfelünket gyorsan, pontosan a lehető legjobb minőségű termékekkel szolgálunk ki.

Cégünk fő profilja a háztartási víztisztító, vízlágyító forgalmazása, azonban számos esetben terveztünk viszonteladóinknak ipari rendszereket is, amelyeknél a tervezés mellett a kivitelezésben is részt vállaltunk.

Viszonteladóink felé a legfontosabb elvárásaink, hogy szakmailag felkészülten, korrekten és jó minőségben szolgálják ki a közös ügyfeleinket, hogy minél több elégedett víztisztító tulajdonos legyen.

Kérem a lenti e-mail címre kattintva írjon nekünk, amelyben jelzi melyik termékeinket és hogyan szeretné értékesíteni. A levélbe kérem feltétlenül írja meg telefonos elérhetőségét, hogy gyorsabban fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

 

 

Tel: +3670-338-8071

E-mail: ertekesites@viztisztitokeszulek.eu

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat