Megoldások lakások vizének tisztítására

Az elmúlt néhány évben szerzett tapasztalatok alapján a lakástulajdonosok a következő problémákkal kerestek meg minket, amelyek többségére sikerült kielégítő megoldásokat találnunk.

 

  • Kisgyermekes családokban a fürdetéshez szükséges klórmentesítés a legnagyobb feladat. Ezt a problémát számos kisebb szűrő segítségével meg lehet oldani. Ilyenek a zuhanyrózsa, zuhanyszűrő és fém házas zuhanyszűrő, amelyek aktív szénnel, kalciumszulfittal és KDF formulával hatékonyan szűrik ki a klór és klórszármazékok több mint 90%-át. A szűrők segítségével a nehézfémek, vírusok, baktériumok valamint a szag- és ízrontó anyagok jelentős részétől is megszabadulhatunk. Zuhanyszűrők és zuhanyrózsák könnyen felszerelhetők, használatuk és karbantartásuk is igen egyszerű. Zuhanyszűrőket nagycsaládosoknak javasoljuk, mivel szűrőjük akár 40 000 liter víz megszűrésére is alkalmas, míg a zuhanyrózsákat azoknak javasoljuk, akiknek a jelenlegi zuhanyrózsájuk elöregedett, tönkrement, ugyanis a csomagban egy új zuhanyrózsa is található.
  • Több ügyfelünk babavíz keresése közben talált rá az oldalunkra és érdeklődött vajon adható-e kisgyermekeknek az ozmózis víztisztító által készített tisztított víz. A válasz természetesen igen, mivel ezek a víztisztítók a klóron kívül minden szennyeződést kiszűrnek a vízből, sőt az esetleges vírusokat és baktériumokat is eltávolítják. Amennyiben legnagyobb biztonságot szeretné kisbabájának válassza ÁNTSZ engedéllyel is rendelkező UV lámpával szerelt víztisztítónkat.
  • Mosógépek fűtőszálának vízkövesedése is sokaknak probléma, amire polifoszfát adagolót javaslunk. Polifoszfát adagoló, közvetlenül a mosógép elé csatlakoztatható, könnyen felszerelhető és karbantartás is igen gazdaságos. Mivel helyigénye igen kicsi, szinte minden lakásba problémamentesen beszerelhető. A szűrőházban lévő polifoszfát kristály utántölthető, így karbantartása is igen egyszerű.
  • Érzékeny bőrű hölgyek a csapvíz és mosdóvíz klórmentesítésére keresnek megoldást, mivel a sok mosogatás kiszárítja bőrüket. Erre a fém házas csapszűrő a megoldás, amelynek krómozott fém háza elegáns és szinte bármely konyhában felszerelhető. Segítségével nem szárad ki és nem viszket a bőr és nem feltétlenül kell továbbra is gumi kesztyűt használni a mosogatás közben.
  • Alacsonyabb költségvetésű családoknak az átfolyós rendszerű szűrőket ajánljuk a figyelmébe, amelyek a nagyobb szennyeződéseket és a klórt szűrik ki a vízből. A legkedvezőbb áru víztisztítónk az asztali kétlépcsős víztisztító, amely a homokot, a rozsda maradványokat, klórt és klórszármazékokat, valamint a szag- és ízrontó anyagokat is kiszűrik. Kis helyigényük mellett nagy előnyük még a könnyű beszerelés és gazdaságos karbantartás. Másik közkedvelt átfolyós víztisztító a víztisztító ultraszűrővel nevű termék, amely kétlépcsős asztali szűrőnél még hatékonyabban szűri meg a vizet. Az ultraszűrő 4 lépcsőben tisztítja a vizet, és a legkisebb szűrőrése 0,02 mikron, amely képes egyes vírusokkal és baktériumokkal is elbánni.

 

Amennyiben Önnek olyan víztisztítási problémája van, amelyre nem talált megoldást az elmúlt néhány sorban, kérem keressen minket, és biztos vagyok benne, hogy találunk rá megoldást.

 

Üdvözlettel:

Lajkó László

Tel: +3670/45-46-421

E-mail: info@viztisztitokeszulek.eu

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat