EconomySoft 30 vízlágyító

Díjmentes
kiszállítás
30 napos pénz-
visszafizetési garancia
Díjmentes
visszahívás kérése
Ingyenes
házhozszállítás
Értékelés

Értékelje Ön is!

Az EconomySoft 30-as típusú vízlágyító a 3 - 5 m3 vízfogyasztású háztartások vizének lágyítására alkalmas, amennyiben a víz keménysége 15 német keménységi fok körül van. Ha a vízkeménység az átlagosnál magasabb, előfordulhat hogy ennél nagyobb teljesítményű  berendezés lesz Önnek a megfelelő.

A központi vízlágyítók nagyobb lakások és családi házak teljes vízhálózatának lágyítását végzik. Annak függvényében, hogy mennyi a család vízfogyasztása és milyen keménységű az adott ház vize, könnyen kiválasztható az a vízlágyító, amely a lehető leggazdaságosabban tudja a vizet lágyítani.

A vízlágyítók működési elve:

Az ioncserélős vízlágyítók egy ioncserélő gyanta segítségével a vízben lévő oldott kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cseréli. Ezzel a technológiával nem oldatban tartjuk a víz keménységét okozó ásványi sókat, hanem kivesszük a vízből, így semmilyen körülmények között nem tudnak kicsapódni. Így akár 0 keménységű, teljesen lágy vizet is elő lehetne állítani, azonban az ÁNTSZ állásfoglalásának megfelelően a berendezést úgy állítják be a szakembereink, hogy 5 német keménységi foknak megfelelő víz menjen a hálózatba.

Műszaki jellemzők:

Csatlakozók: 3/4"-es csatlakozók a be- és kijövő oldalon egyaránt.

Vezérlőfej típusa: idő és mennyiségvezérelt

Beépítési méretek: 690 x 340 x 520mm (magasság, szélesség, hosszúság)

Gyanta liter: 8 liter

Átfolyás sebesség: 0,8 - 1,2 m3/h

Származási hely: Magyarország

Minőségi tanusítvány: A készülék ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, amelynek száma KEF-12796-2/2016.

Karbantartási igény: A vízlágyítóban lévő gyanta nátrium tartalma időnként lemerül, így szükséges annak utánpótlása. Ezt regeneráló sótablettával bárki elvégezheti, mivel csak bele kell önteni a tartályba a sót. A sótabletta 25 kg-os kiszerelésben kapható. A regeneráláshoz csak kifejezetten erre alkalmas nagy tisztaságú só alkalmazható, ellenkező esetben a berendezés meghibásodhat.

Karbantartási költség: A havi karbantartási költség a havi vízfogyasztásnak a függvénye. Általánosságban elmondható, hogy kb. 0,5 - 1 kg sót használ el a berendezés 1 m3 víz lágyításakor, ami egy 10 m3 vízfogyasztásnál kb. 1000 - 2000 Forintot jelent. Ez függ természetesen attól is, hogy milyen keménységű vizet kell a berendezésnek lágyítania.

FONTOS INFORMÁCIÓ: A vízlágyító beépítése a bejövő hideg vizes ágra történik. A készülék elhelyezése fagy és vízmentes helyen lehetséges (vízaknában csak nagyon ritkán), ahol a közelben szennyvíz- és elektromos kiállás található.

Beszerelés és beüzemelés: A beszerelést és beüzemelést, minden esetben a mi szakembereink végzik. Ennek ára függ attól is, hogy milyen kiegészítőkre lesz szüksége a lentiekben felsoroltakon kívül. Általánosságban elmondható, hogy a teljes vízlágyító rendszer (kiegészítőkkel együtt) beszerelésének költsége bruttó 25 000 - 40 000 Ft között van.

DÍJMENTES BEÜZEMELÉS!

Minden tőlünk vásárolt és általunk beszerelt vízlágyítót DÍJMENTESEN üzembe helyezünk, így már a vásárláskor megtakarít nettó 18 000 Forintot!

Nézze meg referencia munkáinkat!

A központi vízlágyítókhoz beépítésnél néhány kiegészítő alkatrészre lehet szükség:

  • 80"-os előszűrő: felfogja a nagyobb lebegő szennyeződéseket, biztosítva a vízlágyító zavartalan működését.
  • BY-PASS szelep:EconomySoft vízlágyítók árába már be van építve, így külön már nem kell megvásárolni.
  • Vízkeménység teszter: Gyorsan és könnyen megállapítható a víz keménysége.
  • Vízlágyító regeneráló só: A vízlágyító berendezés folyamatos üzemelését biztosítja, mivel a gyanta időnként lemerül, így szükséges annak utánpótlása.

Mielőtt eldöntené, melyik vízlágyító Önnek a megfelelő, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon.

Kérje szakértőinktől a helyszíni felmérést, így a rendszer pontos megtervezése után, Ön pontosan megtudja mennyibe kerül a rendszer kiépítése!
A felmérés DÍJMENTES, így kockázatmentesen kapja meg a személyre szabott árajánlatát.

Garancia: *Erre a termékre 5 év teljeskörű GARANCIÁT vállalunk! A garancia feltétele a szakszerű telepítés és szakszerű beüzemelés, amelyet  szakembereink, vagy az általunk megbízott szakember végez. A garancia karbantartási szerződés megkötésével érvényes. A karbantartás évente egyszer történik, amelynek ára 15 000 Ft + ÁFA.

Kiszállítás: A termék kiszállítása az ország egész területén DÍJMENTES!

 

179 000,0 Ft
Ár: 139 900,0 Ft(110 157,5 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat