Vastalanító készülék manuális vezérléssel

Díjmentes
kiszállítás
30 napos pénz-
visszafizetési garancia
Díjmentes
visszahívás kérése
Ingyenes
házhozszállítás
Értékelés

Értékelje Ön is!

Vastalanító készülékünk manuális vezérléssel elsősorban kisebb háztartások, hétvégi házak vizének vastalanítására szolgál, ahol a vastartalom 1 mg/l alatti, a vízfogyasztás pedig 5 m3 alatti. Természetesen nagyobb háztartásokat is el tud látni, azonban a karbantartás gyakoribbá válik, így ezt mindenképp figyelembe kell venni a vízkezelő rendszer kiépítésénél.

Vastalanító készülék működési elve:

A természetes körforgásban a lehulló csapadékvíz a levegő széndioxid (CO2) tartalmának egy részét megkötve enyhén savassá válik, és a földbe szivárogva kioldja a talaj alkotóelemeinek egy részét. A kioldott sók jelentős részét a vas alkotja a kalcium és magnézium mellett. A magas vas tartalom a víz rozsdás elszíneződését okozza, és lerakódásokat is okozhat a vízzel érintkező felületeken, valamint a baktériumok elszaporodásának táptalaja.
Az oldott vas eltávolítására a vastalanító készülék katalitikus szűrőanyagot használ, amely a vízben oldott vas ionokat vízben nem oldódó vegyületekké alakítja, így ezek könnyen kiszűrhetők a vízből. A kiszűrt anyag ellenáramú mosással eltávolítható.

Műszaki jellemzők:

Csatlakozók: 1"-os csatlakozók a be- és kijövő oldalon egyaránt.

Szennyvízcsatlakozás: 1" csővel

Vezérlőfej típusa: manuálisan kézzel vezérelhető

Beépítési méretek: 1250 x 270 x 270 mm (magasság, szélesség, hosszúság)

Gyanta liter: 24 liter

Átfolyás sebesség: 0,8 m3/h

Elektromos igény: nincs

Származási hely: Magyarország

Minőségi tanusítvány: A készülék ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, amelynek száma OTH 6360-3/2008.

Beszerelés és beüzemelés: Az ár tartalmazza az ország egész területén a kiszállást, munkadíjat, felhasznált csatlakozókat (a vízvételi helytől maximum 1,5 m-re való telepítés esetén) és a szakszerű beüzemelést!

Karbantartási igény: a vastalanító készülék karbantartása házilag elvégezhető, a felső részén lévő kar elforgatásával. Ennek elvégzésének gyakorisága a vízben lévő vastartalom mennyiségétől függően lehet akár 2 - 3 havonta is, de akár 10 naponta is.

Karbantartási költség: a készülék karbantartási költsége igen alacsony, mivel csak a benne lévő gyanta elhasználása után van költsége. A gyanta élettartam 3 - 8 év, vízminőségtől függően, költsége 30 000 Ft.

FONTOS INFORMÁCIÓ: A vastalanító készülék beépítése a bejövő hideg vizes ágra történik. A készülék elhelyezése fagy- és vízmentes helyen lehetséges (vízaknában csak nagyon ritkán), ahol a közelben szennyvízkiállás található.

Garancia: Erre a termékre 1 év teljes körű GARANCIÁT vállalunk!

A vastalanító készülék beépítésnél néhány kiegészítő alkatrészre lehet szükség, amennyiben ez a helyszínen még nincs telepítve:

Kérje szakértőinktől a helyszíni felmérést, így a rendszer pontos megtervezése után, Ön pontosan megtudja mennyibe kerül a rendszer kiépítése! 
A felmérés DÍJMENTES, így kockázatmentesen kapja meg a személyre szabott árajánlatát.

Amennyiben kérdései lennének a termékkel kapcsolatban, kérem keressen a következő elérhetőségek egyikén:

Lajkó László

Tel: +36 70 454 6421

E-mail: info@viztisztitokeszulek.eu

Ár: 144 900,0 Ft(114 094,5 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat