Víztisztító készülék | Vízlágyító berendezés | Zuhanyszűrő klórszűrő | Lúgosító berendezés | Légtisztító készülék
Víztisztítók, vízlágyítók
My status
 
Viszonteladókat keresünkFőoldalWebáruházVásárlási információkHasznosKútvíz kezelésKapcsolatMegosztás

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add az iWiW-hez


Víztisztító Webáruház Kútvíz kezelés Vastalanító készülékek Vastalanító készülék manuális vezérléssel


Vastalanító készülék manuális vezérléssel

Ár: 175 000 Ft (bruttó) Kérdés felvetése a termékről
Termék megosztása : Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Vastalanító készülékünk manuális vezérléssel elsősorban kisebb háztartások, hétvégi házak vizének vastalanítására szolgál, ahol a vastartalom 1mg/l alatti, a vízfogyasztás pedig 5m3 alatti. Természetesen nagyobb háztartásokat is el tud látni, azonban a karbantartási gyakoribbá válik, így ezt mindenképp figyelembe kell venni a vízkezelő rendszer kiépítésénél.

Vastalanító készülék működési elve:

A természetes körforgásban a lehulló csapadékvíz a levegő széndioxid (CO2) tartalmának egy részét megkötve enyhén savassá válik, és a földbe szivárogva kioldja a talaj alkotóelemeinek egy részét. A kioldott sók jelentős részét a vas alkotja a kalcium és magnézium mellett. A magas vas tartalom a víz rozsdás elszíneződését okozza, és lerakódásokat is okozhat a vízzel érintkező felületeken, valamint a baktériumok elszaporodásának táptalaja.

Az oldott vas eltávolítására a vastalanító készülék katalitikus szűrőanyagot használ, amely a vízben oldott vas ionokat vízben nem oldódó vegyületekké alakítja, így ezek könnyen kiszűrhetők a vízből. A kiszűrt anyag ellenáramú mosással eltávolítható.


Műszaki jellemzők:

 • Csatlakozók: 1"-os csatlakozók a be- és kijövő oldalon egyaránt.
 • Szennyvízcsatlakozás: 1" csővel
 • Vezérlőfej típusa: manuálisan kézzel vezérelhető
 • Beépítési méretek: 1250x270x270 mm (magasság, szélesség, hosszúság)
 • Gyanta liter: 24 liter
 • Átfolyás sebesség: 0,8 m3/h
 • Elektromos igény: nincs
 • Származási hely: Magyarország
 • Minőségi tanusítvány: A készülék ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, amelynek száma OTH 6360-3/2008.
 • Beszerelés és beüzemelés: Az ár tartalmazza az ország egész területén (tartalmazza a kiszállást, munkadíjat, felhasznált csatlakozókat ( a vízvételi helytől maximum 1,5m-re való telepítés esetén) és a szakszerű beüzemelést)!
 • Karbantartási igény: a vastalanító készülék karbantartása házilag elvégezhető, a felső részén lévő kar elforgatásával. Ennek elvégzésének gyakorisága a vízben lévő vastartalom mennyiségétől függően lehet akár 2-3 havonta is, de akár 10 naponta is.
 • Karbantartási költség: a készülék karbantartási költsége igen alacsony, mivel csak a benne lévő gyanta elhasználása után van költsége. A gyanta élettartam 3-8 év, vízminőségtől függően, költsége 30 000Ft.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ: A vastalanító készülék beépítése a bejövő hideg vizes ágra történik. A készülék elhelyezése fagy és vízmentes helyen lehetséges (vízaknában csak nagyon ritkán), ahol a közelben szennyvízkiállás található.

 

Garancia: Erre a termékre 1 év teljeskörű GARANCIÁT vállalunk!

 

A vastalanító készülék beépítésnél néhány kiegészítő alkatrészre lehet szükség, amennyiben ez a helyszínen még nincs telepítve:

Kérje szakértőinktől a helyszíni felmérést, így a rendszer pontos megtervezése után, Ön pontosan megtudja mennyibe kerül a rendszer kiépítése!  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , így kockázatmentesen kapja meg a személyre szabott árajánlatát.

 

Amennyiben kérdései lennének a termékkel kapcsolatban, kérem keressen a következő elérhetőségek egyikén:

Lajkó László

Tel: +3670-45-46-421

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.Fogyasztói vélemények:

Még senki sem írt véleményt erről a termékről.
Kérem, jelentkezzen be és írjon egy véleményt.


Akik ezt a terméket megvásároltak, még a következő termékekről érdeklődtek

80 mikronos előszűrő
80 mikronos előszűrő
15 900 Ft (bruttó)Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Név:*
E-mail:*
Vásárlóink írták:

"A zuhahnyszűrő nálunk csodát tett. A lányaim bőre folyamatosan ekcémás tüneteket adott, a szűrt víz használata óta eltűntek a tünetek. Nem hittem volna, hogy egyszer lefogom ezt írni de jó lett volna ha már évekkel ezelőtt megvásárolhatom ezt a csodás készüléket."

Pahota Szilvia (Tököl)


"Amióta beépítettétek a víztisztító készüléket mindent tiszta vízzel főzünk. Hihetetlen, de bármilyen vizet iszok érzem a fémes, vegyszeres ízt, nem tudom azt a borzasztó csapvizet inni már. Meglepő, de jobban esik meginni a tisztított vizet, mint az ásványvizet. Mindenkinek ajánlom aki szeretne hosszú egészséges életet élni."

Tóth Mihály (Netkreativ.hu)


"kb 2 hete vásároltam meg a fém házas zuhanyszűrőt és csapszűrőt, és az egész család pozitiv véleménnyel van a termékről. E termék használata elött fürdésután viszketést és a bőrkiszáradását tapasztaltuk éveken át. E termék első használata után már érezhető volta külömbség. Az ivóvíz kihangsúlyozottan jobb. Érezni hogy, a víz lágyabb. ennyi volt az én és családom észrevétele!"

Vörös RIchárd (Szokolya)


"Köszönöm hogy gyorsak, korektek, és precízek voltak. Időben megkaptam a víztisztító készüléket, felszereltem, és elkezdtük használni. A víz minősége nagyon jó lett, tiszta színtelen, íztelen, és kellemes. Nincs iszap, klór és vas íze. Én ráadásul mindíg csap vizet iszom, és nagyon jó lett.

Ajánlom másnak is, elfogadható a megfizethetősége is. Ráadásul a feleségemnek is ízlik, mert  ezelőtt nem tudta meginni a csapvizet. Köszönöm."

Molnár József (Karancslapujtő)


Kedves Lajkó László!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a gyors és korrekt kiszolgálásukért.

A készüléket minden nap használjuk, tisztított vízzel főzök és csak csapivizet iszunk azóta, hogy megkaptuk.

Kellemes, selymes íze lett a vizünknek, ami azelőtt mindig vas ízű és nagyon klóros volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, a családban már másnak is van azóta, hogy mi megvettük és nekik is bevált.

Remélem egyszer minden webshop ilyen megbízható lesz.

Sok sikert a további munkájukhoz!

Üdvözlettel, Rádi Tünde, 2011. január 25. 9:04


Az Önöktől átvett víztisztító szűrő, ami mentesíti a vizet klórtól, egy csoda. Nagyon köszönöm. Jövő héten még egyet rendelek. Jó lenne, ha a bőrgyógyászok is tudnának erről. Végre nem éreztem fél órán keresztül milliárd tű szúrását. Rengeteg embernek van ilyen problémája a klórozott víz miatt. Minden ismerősömnek elmondom a jó hírt és az elérhetőségüket. Köszönöm.

Üdvözlettel.

V. Zsuzsa