RO-ECONOMY nyomásfokozóval

Díjmentes
kiszállítás
30 napos pénz-
visszafizetési garancia
Díjmentes
visszahívás kérése
Ingyenes
házhozszállítás
Értékelés

Értékelje Ön is!

Az RO-ECONOMY nyomásfokozóval, a Crobal Water víztisztító család legújabb RO (Reverse osmosis – fordított ozmózis) rendszerű víztisztítója. Tökéletes megoldás nagyobb családok és kisebb cégek tiszta vízzel történő ellátására!

A víztisztító nyomásfokozójának segítségével ideális víznyomást biztosít a készülék számára, így üzemelése gazdaságos. A víztisztító vízfogyasztása minimális (a gyártó által közölt adat: 1:3 tiszta víz/szennyvíz arány).

Automata membránöblítési technológiája segítségével nagyobb mennyiségű vizet képes megtisztatni az ozmózis membránja, így kisebb cégek számára is gazdaságosan üzemeltethető.

Vékony kivitele miatt, olyan helyen is elhelyezhető, ahová a hagyományos víztisztítók nem férnek be.

Zárt dobozos rendszere lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a szabadon lógó csővezetékek jelentős részétől, ugyanis a készülékbe csak négy db vezeték csatlakozik.

Az RO-ECONOMY megjelenése a minőség és egyben a megbízhatóság is. Külső borítása "INOX"-ból és kemény plexiből készült, így akár a konyhapultra is helyezhető.

Beszerelése igen egyszerű, nem igényel szakembert, mivel csak a készülék hátsó oldalán található 4 csatlakozóra kell rákötni. A beszerelést egy átlagos tudású ember elvégezheti, a beszerelési útmutatónk segítségével.

Karbantartását bárki önállóan elvégezheti. A szűrők úgynevezett "PUSH IN" típusúak, így a szűrőház csatlakozóit csak le kell húzni a csatlakozóról és szűrőházzal együtt eldobható. Nem minősül veszélyes hulladéknak.

Összefoglalva az RO-ECONOMY víztisztító készülék a következő előnyöket rejti:

 • Fordított ozmózisos rendszere a piacon kapható egyik legjobb minőségű (Pentair) membránnal működik, így a lehető legjobb minőségű vizet állítja elő.
 • Automata membránöblítési technogiájának köszönhetően, a membrán gazdaságosan működtethető. Így ideális megoldás kisebb cégek vagy nagyobb családok számára.
 • Nyomásfokozója segít ideális víznyomást biztosítani a víztisztító készüléknek, így csökkentve Önnek a költségeket.
 • Kis helyigényének köszönhetően könnyen elhelyezhető akár a pult alatt, akár a pult felett is.
 • Elegáns és kompakt kivitele megkönnyíti azon leendő víztisztító tulajdonosok döntését, akik szeretik a minőségi  jó megjelenésű termékeket.
 • Igényes formájú csaptelepe a lehető legjobban illeszkedik a modern konyhákba.
 • Beszerelése az egyik legegyszerűbb a ma kapható víztisztítók közül, de természetesen igényelheti szakemberünk segítségét is.
 • Karbantartása könnyü, lehetővé teszi, hogy a szűrőcsere ne okozzon gondot.

Műszaki jellemzők:

1. szűrő: 5 mikronos "PUSH IN" előszűrő

2. szűrő: aktív szén előszűrő "PUSH IN"

3. szűrő: 1 mikronos "PUSH IN" előszűrő

4. szűrő: 50 GDP Pentair fordított ozmózisos membrán

5. szűrő: aktív szén utószűrő

Műszaki paraméterek: megengedett víznyomás: 1,5 - 7 bar

Teljesítmény: Maximális kapacitás 7 bar nyomás mellett 200 liter/nap.

Tartály mérete: 12 literes víztartály (külön rendelésre 50 literesig). A tartály mérete: magasság 43 cm, átmérő 28 cm

A víztisztító mérete (Szélesség x Magasság x Mélység): 330 x 400 x 100 mm

Tömeg: 15 kg

Származási hely: EU

Minőségi tanusítvány: A készülék Magyar ÁNTSZ szakvéleménnyel és OTH engedéllyel rendelkezik. Az engedélyszáma: KEF-7265-2/2015.

FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez UV lámpa és ásványi anyag visszapótló használata kötelező, valamint a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás.

Fontos információ a beszereléshez: A víztisztító működéséhez elektromos kiállás szükséges, mivel a nyomásfokozó szivattyú működéséhez elengedhetetlen az elektromos áram, ezt a víztisztító helyének kiválásztásánál figyelembe kell venni.

A karbantartás: félévente célszerű cserélni a három elő és az aktív szén utószűrőt.
Az utószűrő kombinált (5% ezüst és 5 % KDF) töltettel is rendelhető. A négy szűrő (1.,2.,3. és 5.) bruttó ára 13 000 Ft. Kétévente célszerű cserélni az ozmózis membránt, amelynek bruttó ára 11 000 Ft.

Általánosságban elmondható, hogy a Crobal Water víztisztítók, így az RO-ECONOMY is, 95%-os szűrést biztosítanak. A tisztított víz minősége függ a tisztítandó víz nyomásától, szennyezettségétől és hőmérsékletétől is. Egy fontos dolog: a víztisztító a szennyeződések kb. 95%-át szűri ki a vízből! Ezen szennyeződések mindössze pár százalékát gyűjti magában (lásd pl. az átlátszó szűrőtestben lévő rozsdát!), míg a szennyeződések majdnem teljes mennyiségét visszaöblíti a szennyvízhálózatba! Ez a világ jelenlegi legjobban működő víztisztítási módszere!

 

Garancia: 12 hónap teljeskörű GARANCIÁT és 30 NAP PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk!

 

Kiszállítás: Erre a termékre DÍJMENTES kiszállítást biztosítunk az ország egész területére!

Beszerelés és beüzemelés: Erre a termékre DÍJMENTES az ország egész területén!

 

Letölthető hasznos információk a fordított ozmózisos víztisztító készülékekről:

Letölthető videókat a következő linkeken talál a ivóvízzel kapcsolatban:

 • A víz üzenete 1. rész- a videóban Dr. Masaru Emoto a gyógytudományok doktora a testünkben lévő víz mennyiségéről és minőségéről nyilatkozik.
 • A víz üzenete 2. rész- a videóban Dr. Masaru Emoto a víz információ hordozási képességéről és gyógyító erejéről beszél.
 • A víz üzenete 3. rész- amelyben Dr. Masaru Emoto mondja el véleményét a víz hatásáról a betegségre és egészségre.

Rendelhető kiegészítők:

 • AIFIR biokerámia betét, amely energetizáló hatásának köszönhetően lágyabbá selymesebbé teszi a tisztított vizet.
 • AIMRO visszasózó egység, amely a rajta keresztül áramló tiszta víz erősségének függvényében adagolja vissza az ásványi anyagokat.
 • UV lámpa, amely nélkülözhetetlen kútvizek ivóvíznek történő felhasználásakor. Az UV lámpa elpusztítja a vízben lévő baktériumokat és vírusokat.
 • Lúgosító egység, amely a tisztított víz pH értékét pH 8 - 9 közé emeli.

A rendelhető kiegészítőket a megrendelés előtt tudja a kosárba tenni. A "Nem kérem" gomb "Kérem"-re való állításával kiválaszthatja azokat a kiegészítő termékeket, amelyeket meg szeretne rendelni.

Ár: 270 000,0 Ft(212 598,4 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat