RO-Traditional fordított ozmózisos víztisztító beszereléssel

Díjmentes
kiszállítás
30 napos pénz-
visszafizetési garancia
Díjmentes
visszahívás kérése
Ingyenes
házhozszállítás
Értékelés

Értékelje Ön is!

A készülék OTH engedéllyel rendelkezik! Az RO-Traditonal víztisztító megbízható működésű, könnyen beszerelhető fordított ozmózisos készülék. Beépítését a konyhapult alá javasoljuk, krómozott csaptelepe a mosogató pultra szerelhető.

Az RO-Traditional nyomásfokozós fordított ozmózis elvén működő víztisztító a vízben lévő szennyeződések 95%-át eltávolítják. A tisztított víz minősége függ a tisztítandó víz nyomásától, szennyezettségétől és hőmérsékletétől is. A szennyeződések mindössze néhány százalékát gyűjti magában és a szennyeződések majdnem teljes mennyiségét visszaöblíti a szennyvízhálózatba! Ez a világ jelenlegi egyik legjobban működő víztisztítási módszere!

Az 5 lépcsős szűrési technológiának köszönhetően, eltávolítja a klór és klórszármazékok jelentős részét, szag és ízrontó anyagok, valamint az esetlegesen felmerülő vírusok és baktériumok jelentős részét.
Beszerelése egyszerű, egy átlagos műszaki tudással rendelkező ember egyedül is be tudja szerelni, a beszerelési útmutató segítségével. Ha Ön úgy érzi mégis segítségre van szüksége, szakembereink szívesen állnak a rendelkezésükre.

 

Műszaki jellemzők:


A berendezés 5 szűrőből áll:

 

1. szűrő: 5 mikronos sodrott fonalú egység, amely eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb méretű lebegő szennyeződéseket.


2. szűrő: aktív szénszűrő egység, amely megköti a klórt és a szerves szennyeződések jelentős részét.


3. szűrő: 1 mikronos sodrott fonalú egység, amely kiszűri a legkisebb lebegőanyag maradványokat.


4. szűrő: főszűrő, más néven ozmózis membrán, amely a készülék legfontosabb része. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 95%os biztonsággal távolít el.


5. szűrő: aktív szén utókezelő egység, amely közvetlenül a felhasználás előtt távolítja el az utolsó szag és íz maradványokat.

 

Teljesítmény: 200 l vizet képes megtisztítani naponta.

Méretek: A gép mérete: 330 x 430 x 160 mm (szélesség x magasság x mélység). A 12 literes tartály mérete: magasság 430 mm, átmérő 280 mm

 

Működési paraméterek:  min. 2,5 - 5 bar nyomás szükséges.

 

Minőségi tanusítvány: A készülék Magyar ÁNTSZ szakvéleménnyel és OTH engedéllyel rendelkezik. Az OTH engedélyszáma:OKI 6207/2012.

 

FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez UV lámpa és ásványi anyag visszapótló használata kötelező, valamint a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás.

Karbantartás: 6 havonta  célszerű cserélni a három elő (1.,2.,3. szűrő) és az utószűrőt (5. szűrő).
A négy szűrő bruttó ára 6 990 Ft, amelyet cégünk biztosít minden ügyfelünk számára. 24 havonta célszerű cserélni az ozmózis membránt, amelynek bruttó ára 11 000 Ft.


Garancia: 12 hónap teljeskörű GARANCIÁT és 30 NAP PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk!

 

Kiszállítás: Erre a termékre DÍJMENTES kiszállítást biztosítunk az ország egész területére!

 

Beszerelés és beüzemelés: A termék beszerelése BUDAPEST területén DÍJMENTES, vidéken kiszállási díjat számítunk fel (oda-vissza távolság, 30 Ft/km).

Letölthető hasznos információk a fordított ozmózisos víztisztító készülékekről:

Letölthető videókat a következő linkeken talál a ivóvízzel kapcsolatban:

  • A víz üzenete 1. rész- a videóban Dr. Masaru Emoto a gyógytudományok doktora a testünkben lévő víz mennyiségéről és minőségéről nyilatkozik.
  • A víz üzenete 2. rész- a videóban Dr. Masaru Emoto a víz információ hordozási képességéről és gyógyító erejéről beszél.
  • A víz üzenete 3. rész- amelyben Dr. Masaru Emoto mondja el véleményét a víz hatásáról a betegségre és egészségre.

Rendelhető kiegészítők:

  • AIFIR biokerámia betét, amely energetizáló hatásának köszönhetően lágyabbá selymesebbé teszi a tisztított vizet.
  • AIMRO visszasózó egység, amely a rajta keresztül áramló tiszta víz erősségének függvényében adagolja vissza az ásványi anyagokat.
  • UV lámpa, amely nélkülözhetetlen kútvizek ivóvíznek történő felhasználásakor. Az UV lámpa elpusztítja a vízben lévő baktériumokat és vírusokat.
  • Lúgosító egység, amely a tisztított víz pH értékét pH 8 - 9 közé emeli.

A rendelhető kiegészítőket a megrendelés előtt tudja a kosárba tenni. A "Nem kérem" gomb "Kérem"-re való állításával kiválaszthatja azokat a kiegészítő termékeket, amelyeket meg szeretne rendelni.

 

 

Ár: 65 000,0 Ft(51 181,1 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat