RO-Traditional fordított ozmózisos víztisztító saját beszereléssel

Díjmentes
kiszállítás
30 napos pénz-
visszafizetési garancia
Díjmentes
visszahívás kérése
Ingyenes
házhozszállítás
Értékelés

Értékelje Ön is!

A készülék OTH engedéllyel rendelkezik! Az RO-Traditonal víztisztító megbízható működésű, könnyen beszerelhető fordított ozmózisos készülék. Beépítését a konyhapult alá javasoljuk, krómozott csaptelepe a mosogató pultra szerelhető.

Az RO-Traditional fordított ozmózis elvén működő víztisztítói a vízben lévő szennyeződések 95%-át eltávolítják. A tisztított víz minősége függ a tisztítandó víz nyomásától, szennyezettségétől és hőmérsékletétől is. A szennyeződések mindössze néhány százalékát gyűjti magában és a szennyeződések majdnem teljes mennyiségét visszaöblíti a szennyvízhálózatba! Ez a világ jelenlegi egyik legjobban működő víztisztítási módszere!

Az 5 lépcsős szűrési technológiának köszönhetően, eltávolítja a klór és klórszármazékok jelentős részét, szag- és ízrontó anyagok, valamint az esetlegesen felmerülő vírusok és baktériumok jelentős részét.
Beszerelése egyszerű, egy átlagos műszaki tudással rendelkező ember egyedül is be tudja szerelni, a beszerelési útmutató segítségével. Ha Ön úgy érzi mégis segítségre van szüksége, szakembereink szívesen állnak a rendelkezésükre.

Műszaki jellemzők:

A berendezés 5 szűrőből áll:

1. szűrő: 5 mikronos sodrott fonalú egység, amely eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb méretű lebegő szennyeződéseket.

2. szűrő: aktív szénszűrő egység, amely megköti a klórt és a szerves szennyeződések jelentős részét.

3. szűrő: 1 mikronos sodrott fonalú egység, amely kiszűri a legkisebb lebegőanyag maradványokat.

4. szűrő: főszűrő, más néven ozmózis membrán, amely a készülék legfontosabb része. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 95%-os biztonsággal távolít el.

5. szűrő: aktív szén utókezelő egység, amely közvetlenül a felhasználás előtt távolítja el az utolsó szag és íz maradványokat.

Teljesítmény: 120-200 l vizet képes megtisztítani naponta.

Méretek: A gép mérete: 330 x 110 x 430 mm.

  A 12 literes tartály mérete: magasság 430 mm, átmérő 280 mm

Működési paraméterek: min. 2,5 - 7 bar nyomás szükséges.

Minőségi tanusítvány: A készülék magyar ÁNTSZ szakvéleménnyel és OTH engedéllyel rendelkezik. Az OTH engedélyszáma:OKI 6207/2012.

FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez UV lámpa és ásványi anyag visszapótló használata kötelező, valamint a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás.

Karbantartás: 6 havonta  célszerű cserélni a három elő (1.,2.,3. szűrő) és az egy utószűrőt (5. szűrő). A négy szűrő bruttó ára 6 990 Ft, amelyet cégünk biztosít minden ügyfelünk számára. 24 havonta célszerű cserélni az ozmózis membránt, amelynek bruttó ára 11 000 Ft.

Garancia: 12 hónap teljeskörű GARANCIÁT és 30 NAP PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk!

Kiszállítás: Erre a termékre DÍJMENTES kiszállítást biztosítunk az ország egész területére!

Beszerelés és beüzemelés: A termék beszerelését és beüzemelését Ön vagy az ön által megbízott személy végzi el.

Letölthető hasznos információk a fordított ozmózisos víztisztító készülékekről:

Letölthető videókat a következő linkeken talál a ivóvízzel kapcsolatban:

  • A víz üzenete 1. rész - a videóban Dr. Masaru Emoto a gyógytudományok doktora a testünkben lévő víz mennyiségéről és minőségéről nyilatkozik.
  • A víz üzenete 2. rész - a videóban Dr. Masaru Emoto a víz információ hordozási képességéről és gyógyító erejéről beszél.
  • A víz üzenete 3. rész - amelyben Dr. Masaru Emoto mondja el véleményét a víz hatásáról a betegségre és egészségre.

Rendelhető kiegészítők:

  • AIFIR biokerámia betét, amely energetizáló hatásának köszönhetően lágyabbá selymesebbé teszi a tisztított vizet.
  • AIMRO visszasózó egység, amely a rajta keresztül áramló tiszta víz erősségének függvényében adagolja vissza az ásványi anyagokat.
  • UV lámpa, amely nélkülözhetetlen kútvizek ivóvíznek történő felhasználásakor. Az UV lámpa elpusztítja a vízben lévő baktériumokat és vírusokat.
  • Lúgosító egység, amely a tisztított víz pH értékét pH 8 - 9 közé emeli.

A rendelhető kiegészítőket a megrendelés előtt tudja a kosárba tenni. A "Nem kérem" gomb "Kérem"-re való állításával kiválaszthatja azokat a kiegészítő termékeket, amelyeket meg szeretne rendelni.

 

Ár: 55 000,0 Ft(43 307,1 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat