EconomySoft 50 vízlágyító

Díjmentes
kiszállítás
30 napos pénz-
visszafizetési garancia
Díjmentes
visszahívás kérése
Ingyenes
házhozszállítás
Értékelés

Értékelje Ön is!

AKCIÓ!

MOST kb. 1 évre elegendő AJÁNDÉK sótablettával és DÍJMENTES BEÜZEMELÉSSEL!

Akciónk keretében az EconomySoft 50-es vízlágyító berendezéshez biztosítjuk a regeneráló sótabletták kb. 1 évre szükséges mennyiségét, így nem kell bajlódnia a megfelelő mennyiség házhoz szállításával és beszerzésével. Az EconomySoft 50-es vízlágyító berendezés éves szinten kb. 4 zsák sótablettát használ a vízlágyításhoz. 1 zsák sótabletta: 25 kg, 3000 Ft. Az ajándék sótabletta értéke 12 000 Ft

Akciónk 2017. január 2-tól érvényes a készlet erejéig.

 

A EconomySoft 50-es típusú vízlágyító berendezés a 5 - 8 m3 vízfogyasztású háztartások vízlágyítására alkalmas, amennyiben a víz keménysége 15 német keménységi fok körül van. Ha a vízkeménység az átlagosnál magasabb, előfordulhat hogy ennél nagyobb teljesítményű  vízlágyító berendezés lesz Önnek a megfelelő.

A központi vízlágyítók nagyobb lakások és családi házak teljes vízlágyítását végzik. Annak függvényében, hogy mennyi a család vízfogyasztása és milyen keménységű az adott ház vize, könnyen kiválasztható az a vízlágyító berendezés, amely a lehető leggazdaságosabban végzi a vízlágyítást.

A vízlágyító berendezések működési elve:

Az ioncserélős vízlágyítók egy ioncserélő gyanta segítségével a vízben lévő oldott kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cserélve végzik a vízlágyítást. Ezzel a technológiával nem oldatban tartjuk a víz keménységét okozó ásványi sókat, hanem kivesszük a vízből, így semmilyen körülmények között nem tudnak kicsapódni. Így a vízlágyítás eredményeképpen akár 0 keménységű, teljesen lágy vizet is elő lehetne állítani, azonban az ÁNTSZ állásfoglalásának megfelelően a berendezést úgy állítják be a szakembereink, hogy a vízlágyítást követően 5 német keménységi foknak megfelelő víz menjen a hálózatba.

Műszaki jellemzők:

Csatlakozók: 3/4"-es csatlakozók a be- és kijövő oldalon egyaránt.

Vezérlőfej típusa: idő és mennyiségvezérelt

Beépítési méretek: 690 x 340 x 520 mm (magasság, szélesség, hosszúság)

Gyanta liter: 12,5 liter

Átfolyás sebesség: 1 - 1,5 m3/h

Származási hely: Magyarország

Minőségi tanusítvány: A készülék ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, amelynek száma KEF-12796-2/2016.

Karbantartási igény: A vízlágyítóban lévő gyanta nátrium tartalma időnként lemerül, így szükséges annak utánpótlása. Ezt regeneráló sótablettával bárki elvégezheti, mivel csak bele kell önteni a tartályba a sót. A sótabletta 25 kg-os kiszerelésben kapható. A regeneráláshoz csak kifejezetten erre alkalmas nagy tisztaságú só alkalmazható, ellenkező esetben a berendezés meghibásodhat.

Karbantartási költség: a havi karbantartási költség a havi vízfogyasztásnak a függvénye. Általánosságban elmondható, hogy kb. 0,5 - 1 kg sót használ el a berendezés 1 m3 víz lágyításakor, ami 10 m3 vízfogyasztásnál kb. 1000 - 2000 Forintot jelent. Ez függ természetesen attól is, hogy milyen keménységű vizet kell a berendezésnek lágyítania.

FONTOS INFORMÁCIÓ: A vízlágyító berendezés beépítése a bejövő hideg vizes ágra történik. A készülék elhelyezése fagy- és vízmentes helyen lehetséges (vízaknában csak nagyon ritkán), ahol a közelben szennyvíz- és elektromos kiállás található.

Beszerelés és beüzemelés: A beszerelést és beüzemelést, minden esetben a mi szakembereink végzik. Ennek ára függ attól is, hogy milyen kiegészítőkre lesz szüksége a lentiekben felsoroltakon kívül. Általánosságban elmondható, hogy a teljes vízlágyító rendszer (kiegészítőkkel együtt) beszerelésének költsége bruttó 25 000- 40 000 Ft között van.

DÍJMENTES BEÜZEMELÉS!

Minden tőlünk vásárolt és általunk beszerelt vízlágyítót DÍJMENTESEN üzembe helyezünk, így már a vásárláskor megtakarít nettó 18 000 Forintot!

A vízlágyító berendezéseket egyedileg egyeztetett időpontban szállítjuk ki és végezzük el az üzembe helyezést.

Nézze meg referencia munkáinkat!

A központi vízlágyítókhoz beépítésnél néhány kiegészítő alkatrészre lehet szükség:

  • 80"-os előszűrő: felfogja a nagyobb lebegő szennyeződéseket, biztosítva a vízlágyító zavartalan működését.
  • BY-PASS szelep: A EconomySoft vízlágyítók árába már be van építve, így külön már nem kell megvásárolni.
  • Vízkeménység teszter: Gyorsan és könnyen megállapítható a víz keménysége.
  • Vízlágyító regeneráló só: A vízlágyító folyamatos üzemelését biztosítja, mivel a gyanta időnként lemerül, így szükséges annak utánpótlása.

Mielőtt eldöntené, melyik vízlágyító berendezés az Önnek megfelelő, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mailben akár telefonon.

Kérje szakértőinktől a helyszíni felmérést, így a rendszer pontos megtervezése után, Ön pontosan megtudja mennyibe kerül a rendszer kiépítése! 
A felmérés DÍJMENTES, így kockázatmentesen kapja meg a személyre szabott árajánlatát.

Garancia: *Erre a termékre 5 év teljeskörű GARANCIÁT vállalunk! A garancia feltétele a szakszerű telepítés és szakszerű beüzemelés, amelyet  szakembereink, vagy az általunk megbízott szakember végez, továbbá a megfelelő és rendeltetésszerű használat. A garancia karbantartási szerződés megkötésével érvényes. A karbantartás évente egyszer történik, amelynek ára 15 000 Ft + ÁFA.

Kiszállítás: A termék kiszállítás az ország egész területén DÍJMENTES!

Mindent megteszünk azért, hogy rövid határidőn belül üzembe helyezzük a megrendelt termékeket. 

186 900,0 Ft
Ár: 144 900,0 Ft(114 094,5 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat