Zuhanyrózsa klórszűrővel (FHSH-5-C)

Díjmentes
kiszállítás
30 napos pénz-
visszafizetési garancia
Díjmentes
visszahívás kérése
Ingyenes
házhozszállítás
Értékelés

Értékelje Ön is!

Zuhanyrózsa állítható fejjel, amely könnyen felszerelhető minden zuhanycsatlakozóra. Használatával a fürdővíz megtisztítható a klórtól és klórszármazékoktól, amelyek bőrünk kiszáradásáért vagy súlyosabb esetekben akár a bőrbetegségeinkért is felelősek lehetnek.
Ismerje meg a fellelhető egyik legtökéletesebb zuhanyszűrő egységet!

Könnyen felszerelhető és semmilyen esztétikai hibát nem okoz, mivel a jelenlegi zuhanyrózsa helyett kell felszerelnie.

Zuhanyzás és fürdés közben a meleg víz hatására pórusaink kitágulnak, így a klór a bőrön át könnyen felszívódik. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, ami a tüdőnkbe juthat levegővételkor. Egy normál fürdés során annyi klór kerül a szervezetünkbe, mintha 6-8 pohár csapvizet meginnánk. A klór veszélyes idegméreg, ami károsítja az agyat, a központi idegrendszert is! A szabad gyököket tartják a rákos megbetegedések, a szív- és érrendszeri betegségek, a krónikus fáradtság, a bőrbetegségek és az autoimmun megbetegedések egyik forrásának. Megállapították, hogy a klór is szabad gyök!

Cégünk igen kedvező árú és karbantartási költségű, a ma létező egyik legfejlettebb technológiával készült zuhanyszűrőket biztosítja ügyfelei számára.

A magyar emberek nagy része nem néz ki egészségesnek, ami többek között bőrünk, hajunk rendkívüli igénybevételével is magyarázható. A fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak az emberi szervezetre. A klór csökkentheti a samponok, kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk egészségének megőrzését.

Egészségünk érdekében minden felhasználás előtt a vízből a klórt és a káros klórvegyületeket el kell távolítani!

Műszaki jellemzők:

Szűrők:

  • KDF-55 töltet: a KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. E kémiai folyamat felhasználásával szűrik ki a vízből a klórt és a nehézfémeket. Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását.
  • Chlorgon töltet: a Chlorgon átalakítja a szabad klórt és egyes klórvegyületeket ártalmatlan kloridokká.
    A szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. Az így keletkezett kloridok már nagyobb méretűek, mint a bőr pórusai, így azon áthatolni már nem képesek. A Chlorgon kiváló kiegészítője a KDF-55-nek, mert míg ez magasabb hőfokon biztosítja a klór kiszűrését, addig a Chlorgon alacsonyabb hőfokon is hatékonyan "szűri ki" a klórt.

Karbantartás: a szűrő cseréjét 3 havonta javasoljuk. A csere szűrőkészlet ára bruttó 4500 Ft, amely 2 db szűrőbetétet tartalmaz, így fél évig elegendő.

Kiszállítás: A termék kiszállítása DÍJMENTES az ország egész területén!

Kiszállítási akció: Amennyiben MOST megvásárolja a zuhanyrózsájához a szűrőbetétet is, a következő kedvezményeket tudjuk Önnek adni:

  • 1 csomag (2 db) szűrőbetét esetén 500 Ft kedvezmény, azaz a szűrőbetét ára csak 4 000 Ft kiszállítással együtt.
  • 2 csomag (4 db) szűrőbetét esetén összesen 1 000Ft kedvezmény, azaz a 2 csomag szűrőbetét összesen 8 000 Ft kiszállítással együtt.

Megjegyzés: a szűrőbetétet a megrendelésénél a legördülő sávból tudja kiválasztani!

10 999,0 Ft
Ár: 8 900,0 Ft(7 007,9 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat