Pure Pro zuhanyszűrő

Díjmentes
kiszállítás
30 napos pénz-
visszafizetési garancia
Díjmentes
visszahívás kérése
Ingyenes
házhozszállítás
Értékelés

Értékelje Ön is!

KDF-szűrő nagy tisztaságú réz-cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció-redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció, illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

 

A zuhanyszűrő szűrője 2 rétegből tevődik össze:

 

  • A KDF szűrőből, mely egy világszinten elismert, több tanúsítványt elnyert szűrő. A KDF hatékonyan kiszűri a csapvízből a klórt és a nehézfémeket (pl. arzén, ólom, higany, vas), és gátolja a baktériumok, algák és gombák szaporodását. Ezek a tényezők a bőr szárazságát és különböző bőrirritációkat okozhatnak.
  • Aktív szénszűrőből, mely segít eltávolítani az elszíneződést okozó anyagokat (homokot, iszapot), elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat, és nem utolsó sorban megszünteti a víz kellemetlen szagát és ízét.

Karbantartás: A zuhanyszűrő szűrőcseréje 6 havonta esedékes és bruttó 6 000  Ft-ba kerül kiszállítással együtt. A szűrő felszerelése és a szűrőcsere sem igényel szakmai segítséget, így bárki elvégezheti otthonában.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Felszerelés és szűrőcsere után az első 20-30 liter átengedett víz sötét színű lesz a benne lévő aktív szén hatására. Ez a jelenség teljesen természetes, azonban későbbiek során nem szabad előfordulnia!

 A csomag tartalma: 1db szűrőház és a hozzá tartozó 1 db szűrőbetét!

Kiszállítás: Erre a termékre DÍJMENTES kiszállítást biztosítunk az ország egész területére!

Kiszállítási akció: Amennyiben MOST megvásárolja a zuhanyszűrőjéhez a szűrőbetétet is, a következő kedvezményeket tudjuk Önnek adni:

  • 1db szűrőbetét esetén 500 Ft kedvezmény, azaz a  szűrőbetét ára csak 5 500 Ft kiszállítással együtt.
  • 2db szűrőbetét esetén összesen 1 000Ft kedvezmény, azaz a 2db szűrőbetét összesen 11 000 Ft-ba kerül Önnek kiszállítással együtt.

Megjegyzés: a szűrőbetétet a megrendelésénél a legördülő sávból tudja kiválasztani!

 

 

11 250,0 Ft
Ár: 9 900,0 Ft(7 795,3 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat