EXCITO-CL 5 lépcsős lúgosító, antibakteriális víztisztító berendezés

Díjmentes
kiszállítás
30 napos pénz-
visszafizetési garancia
Díjmentes
visszahívás kérése
Ingyenes
házhozszállítás
Értékelés

Értékelje Ön is!

Az EXCITO-CL a konyhapult alá beépíthető EXCITO termékcsalád legújabb tagja, amely a legmodernebb technológiával készült. Minden részlete tökéletesen megtervezett és kidolgozott. Professzionális víztisztító berendezés, amely kristálytiszta, lúgos, ionizált vizet készít. Az így nyert lúgos víz jótékony hatással van az emberi szervezetre: tökéletes antioxidáns, amely segít lekötni a szabad gyököket. A szabadgyökök felelősek a gyorsabb öregedésért és nagy hatással vannak az emberi szervezetben a tumor/rák kialakulására. A szűrők eltávolítják a vízből a szennyeződéseket: üledék (homok, iszap, rozsda), klórt, szerves anyagokat, csökkentik a víz keménységét és a nehézfém koncentrációt, kellemesebb lesz a víz íze és illata, viszont a szervezetnek fontos ásványi anyagok a vízben maradnak.

Az EXCITO-CL nanosilver technológiával készült, azaz a szűrőbetétek ellenállóak a baktériumokkal szemben, nem tudnak elszaporodni a szűrőbetétekben. A nanosilver egy jól ismert bakteriosztatikus anyag. Minden szűrőbetétben 15-20 ppb mennyiségű nanosilver található. Ez a mennyiség megakadályozza a mikroorganizmusok elterjedését a szűrők belsejében, ezáltal meghosszabbítja a szűrőbetétek életciklusát.

A víztisztító berendezést modern, formatervezett ház takarja.  A csomagban minden alkatrész megtalálható a házilag történő beszereléshez: csatlakozók, csaptelep, leírás stb. A csomag az alábbiakat tartalmazza:

  • Szűrőkészlet: AIPRO-1M-CL, AISTRO-L-CL, FCCBL-S-CL, AIFIR-200, AICRO-AB
  • Krómozott egykaros csaptelep kerámiabetéttel
  • ½” bekötő idom
  • ¼” cső
  • Használatra összeállított berendezés
  • Használati útmutató
  • Víztisztító ház

Műszaki jellemzők:

1. szűrő: 5 mikronos polipropilén szálakból font előszűrő, amely kiszűri az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, ilyenek a rozsda, homok, üledékek. (AIPRO-1M-CL)

2. szűrő: magas minőségű vízlágyító gyantát tartalmazó szűrőbetét, amely csökkenti a víz keménységi fokát. (AISTRO-L-CL)

3. szűrő: kétlépcsős aktívszén-szűrő, amely az 1. lépésben eltávolítja a klórt, klórszármazékokat és szerves szennyező anyagokat. A 2. lépcsőben javítja a víz ízét és kiszűri a vízből a kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket. (FCCBL-S-CL)

4. szűrő: lúgosító, ORP (oxidációs-redukciós potenciál) csökkentő szűrőbetét, amelynek köszönhetően a víz lúgos lesz, csökkentve a szervezet elsavasodását. (AIFIR-200)

5. szűrő: kókuszdióhéj aktív szén és antibakteriális utószénszűrő, amely javítja a víz ízét és megakadályozza a baktériumok elszaporodást. (AICRO-AB)

Méretek: 438 mm (magasság) x 100 mm (mélység) x 360 mm (szélesség)

Bekötő idom: 1/2"

Víz hőmérséklete.: 2°C - 45°C (csak hideg vízzel használható)

Átfolyási sebesség: 2,8 l/min. (0.74 gpm)

Működési paraméterek: 2,5 – 6 bar hálózati víznyomás között

Gyártó: Aquafilter Europe

Származási hely: EU (Lengyelország)

A berendezés kizárólag ivóvíz minőségű vízzel ellátott hálózatról működtethető.

Karbantartás:

Garancia: 12 hónap teljes körű GARANCIÁT és 30 NAP PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk!

Kiszállítás: A termék kiszállítása az ország teljes területére DÍJMENTES!

Kiszállítási akció:

Amennyiben MOST vásárolja meg víztisztítójához a csere szűrőbetétet is, 500 Ft kedvezményt adunk Önnek a szűrőbetét árából.

 

34 900,0 Ft
Ár: 33 900,0 Ft(26 692,9 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Copyright © Víztisztítókészülék.eu Mobil változat | Android Applikáció | Víztisztító készülékek | Vízlágyító
Webwater
Design and code by

Ügyfélszolgálat